2013-06-01

Jobbehelg!

Det är ju som sagt jobbehelg!
Idag har varit en rätt tuff dag dessutom!
När nya, ibland lite läskiga, saker händer på jobb så blir jag rädd!
Rädd för att inte räcka till, rädd för att det jag gör inte räcker till.
Om jag inte kan ta hand om mina tanter och gubbar så känner jag mig usel!
Jag springer i korridorerna bara för att spara typ 30 sekunder som jag istället kan vara inne hos dom. Att jag kan prata med dom några minuter extra är guld värt, att dom känner att jag verkligen ser dom och att jag verkligen bryr mig om dom!
För det gör jag! jag bryr mig nästan för mycket ibland. När jag ligger i sängen på kvällen så analyserar jag dagens händelser på jobb och om jag har gjort bra ifrån mig.

Så varje dag när jag går hem från jobbet så tar jag mina tanter och gubbar med mig hem i både hjärtat och hjärnan!
På gott och ont!

Ikväll så var jag och Andy vid vombsjön med barnen och hundarna! Givetvis skulle Filip bada, och vi hade inga handdukar eller någonting med oss. Men dom hade roligt i alla fall!
- by iza in iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå där! Ta inte jobbet med dig in i sovrummet, det blir aldrig bra i det långa loppet!! Jag har hittat ett ställe ungefär halvvägs mellan bil och jobb, där stannar jag till funderar på om man glömt något - behov att ringa?, vad som hänt och sagts under dagen/kvällen, sedan när jag bestämmer mig för att gå vidare kan jag koppla bort jobbet för den dagen. Händer något utöver det vanliga så är det klart att det följer med hem, men "vardagen" göre sig icke besvär efter min lilla paus! Kram på dig och du, du gör ett kanonjobb, det gör vi alla!!! Cilla