2012-01-24

Questions!

Jag har haft en skitdag på jobb idag, inte ens viktminskningen på 3 kg på vågen imorse kunde lyfta detta alltså, så därför skiter jag i att skriva ngt vettigt och svarar istället på ett frågeformulär som jag fick från en annan blogg!!

1. Vad gjorde du för 10 år sen?
- För 10 år sedan satt jag och pluggade som en idiot för att få bra avslutningsbetyg i nian, det sket sig!
Och eftersom det är slutet på januari så är det också väldigt troligt att jag satt och försökte lappa ihop och pussla ihop 2 bra lag till Romelecupen som är fotbollsturneringen som spelas här i byn!

2. Vad gjorde du för 1 år sen?
- För ett år sedan jobbade jag, pluggade, tog hand om fillebusen, och var gravid och gick på barnmorskebesök, agerade städerska, kock och hembiträde. Dömt att misslyckas med andra ord, så skolan gick sådär, graviditeten gick ju bra i alla fall ;) fillebusen lyckades ju bli ätt så ok!

3. Fem snacks du gillar?
Förutom Jordnötter, dajm, jordnötter och dajm måste jag nog säga att fetaost är awesome, eller vänta, fetaost räknas nog inte som snacks, i så fall får jag nog välja salta pinnar!

4. Fem sånger du kan hela texten till?
Förutom ALLA barnsånger så kan jag hela texten till Paradise by the dashboardlight av Meatloaf, och så klart Vi har vatt i Öja med Brogrens, Suspicious Minds av Elvis, och givetvis En sån karl av AneLie Rydé, tack för den tjejer! ;) Den spelade vi in en musikvideo till på möhippan i somras!
Och så kan jag weird nog Dr Demento - Theyre coming to take me away haha, hoho, hihi

5. Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär?
- Köpa mitt drömhus helt klart, med jättestort kök, och gott om bakytor, alltså ett kök på minst 25 kvm, eller nä va fan säg 45 kvm, helt klart ett bibliotek, där jag ska ha ALLA mina böcker. Ett stort sovrum med en jäääätestor säng!!
- Köpa några fina gamla böcker, ni vet sådana där dyra jävlar som man ser i filmer, som tex en originalutgåva av Giovanni Decamerons bok Boccaccio
- Åka på en fet semester, jorden runt.
- Se till så att familjen har det bra och klarar sig ordentligt.
- Säkra ungarnas framtid också!

6. Fem dåliga vanor?
- Rörigt som fan, det är jag i ett nötskal, alltid oordning men ändå lite koll i allt kaos.
-Pratar ofta innan jag hunnit tänka färdigt, sjukt drygt för folk runt omkring mig som får stå ut med de fetaste ordgrodorna man kan hitta!
- Lägger sjukt irriterande och onödiga grejer på minnet, som tex vad en kompis som jag jobbade med för 5 år sedan har i sitt kaffe, eller vilken låt som spelades när jag gjorde en speciell grej, vilken tröja Jimmy hade på sig nä vi gjorde vissa grejer.
- Lyssnar aldrig färdigt på en hel låt i bilen, bytar oftast efter första refrängen och det stör Jimmy så in i helvete! ;)
- Glömmer saker hela tiden, jag kan lätt glömma om jag har sagt någonting eller om jag bara har tänkt säga det!

7. Fem saker du gillar att göra?
- Mysa och gosa med barnen
-Läsa, gärna många och lååånga böcker samtidigt, typ 4 st på en gång är bra!
- Baka, ofta och mycket
-Äta och dricka kaffe är livsnödvändiga grejer,
- Jag älskar att vakna och kissa sådär omkring 03.30 och sen gå tillbaka till sängen och mysa ner sig och veta att man får sova 2 timmar till

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
- Skinnbyxor, never ever ever, och definitivt inte efter att ha sett avsnittet av Vänner där Ross använder skinnbyxor som inte passar.
- OnePiece!
- Leopardmönstrat
-Magtröjor som visar min fläskiga mage med snygga bristningar som jag utan tvekan kan skylla på två graviditeter!
-Päls!


9. Fem favoritleksaker?
- Mobilen
- Barnen, eller leksaker och leksaker, man kan leka med dem iaf
- Min damsugare
-Datorn
-Köksapparater

10. Tio personer jag vi se göra den här utmaningen,
Ella bella 
Sofi såklart

Kan inte komma på så många fler men alla som känner sig manade kan ju göra den! =)

Well well avslutar med en snyggebild på Fillebus från när han trillade i helgen!

1 kommentar:

Catti Fnatti sa...

halloj Iza :-) kul att läsa lite ibland om vad som händer i ditt liv och hur du har det! denna var lite kul, får jag sno!
ha det gott!
kram
Catti