2012-04-26

våren är här!

Nu känns det faktiskt som att det är vår. Det rosa trädet vid sjöbovägen blommar sååå fint!

Jaha och vad har hänt sedan sist jag skrev då... njä inte så mycket jobb och jobb.
Barnen mina utvecklas precis som dom ska tror jag, det är en daglig kamp mot eksem, trots, hosta och förkylningar.

Sam har hasat sig fram på magen i äkta crawl-stil, för att emallanåt gå upp på knä och sedan falla platt på magen, men dock sista två veckorna har han börjat krypa på riktigt också.
Han reser sig upp nu också, och ger mig hjärtslag typ flera gånger om dagen.
Vi var på BVC igår för att väga och mäta och kontrollera utvecklingen. Han väger nu 9400 gr och är 75 cm lång.
Dock fick vi lite "skäll" för att han dalar på viktkurvan, han har tappat två "rader" sedan han var 6 månader. Men i julas så var han magsjuk och det stoppade allt matintresse från hans sida, sedan har det varit förkylningar med slemmig hosta och tänder som har gjort att han "matvägrat" nu börjar det ordna upp sig men eftersom han är så tusan aktiv så behöver han ännu mer näring i sin mat! Så nu blir det en rejäl offensiv inom matområdet! =)

Ja och Filip då? Jodå han växer och frodas, trotsar och bråkar som ingen annan kan! Det är såååå fruktansvärt jobbigt när han sätter den sidan till. Och ibland blir man så frustrerad så man vet knappt ut eller in!
Men i nästa stund är han go och glad och vi har hur roligt som helst! Han kan och vill så himla mycket så man hinner knappt med själv! Han har släppt blöjan på dagen, dock bajsar han inte på toan utan då vill/måste han ha blöja! =) Men det kommer nog snart!
Han flög över strl 98/104 och är nu uppe på 110/116, och jösses vad dyrt det är med kläder! Hej och Hå man blir fattig bara när man tänker på vad man måste ha till honom!

Och vi då, jodå, det rullar på här hemma, många konflikter mellan mig och min kära make när det gäller barnen och hushållsarbete, ja ni vet det där vanliga! ;)
Men det är väl svårt att komma ur gamla vanor och nyorientera sig efter alla förändringar sedan förra året.

Men vi överlever säkert det med! =)

Nu ska jag återgå till min underbara bok, Som ett eko av Diana Gabaldon, har kommit in i en läsfas igen, riktigt najs!
Och idag skulle min älskade kusin ha fyllt 17 år, tiden går så jävla fort. Och man går här i sin lilla bubbla, ändå finns alla människor jag/vi har förlorat de senaste åren konstant i tankarna, en eller fler gånger per dag!

Puss å kram på er

Inga kommentarer: