2011-10-09

Frostiga nätter!

Igår var vi som sagt i Höör hos Filips och Sams farfar och hans fru Lena, och Filip han var
i himmelriket, i bilen på väg till farfar sa han att han skulle bli snäll när vi kom fram till farfar,
och så skulle han ge farfar en bamsekram, och det gjorde han, så här förväntansfull var han i bilen!



Och Sam han var rätt så nöjd med tillvaron också!

När vi väl kom upp i stguan skötte filip sig exemplariskt, han var lugn och snäll och lekte jättefint, hängde efter farfar hela tiden, vad ska du göra farfar? får jag följa med farfar? hela dagen! :)
sen märkte man att framåt fem så hade han lite myror i brallan, han stod inte stilla 1 min ens, han hoppade och studsade och for som en tosse fram och tillbaka, men då märkte man att han började bli trött.
I bilen hem så bara babblade han om ingenting och allt möjligt, medans Sam han vrålade, han skrek verkligen hela vägen från höör till veberöd i princip. *suck*

Filip han somnade så gott, och sedan när vi kom hem var det bara att bära in honom och sen byta om, så fortsatte han sova, lillebror fick mat och sen pyjamas och somnade han också, och vi själva gick och lade oss vid 21.15 rent färdiga!

Efter allt wii-spelande i fredags har jag en sådan fruktansvärd träningsvärk idag, usch säger jag bara men det går väl över rätt så fort, ska nog vara glad att jag har muskler att få träningsvärk i!
Inatt kom frosten som vi hade trott så det känns jättebra att vi hann få undan de viktigaste blommorna, ska nog försöka "vinterstäda " i trädgården idag, plocka undan leksaker och ställa i ordnig borden och få upp pressenningen och liknande.
Men först......

MER KAFFE TILL FOLKET!

Läste ett bra citat häromdagn förresten : Ge barnen KÄRLEK, KÄRLEK och lite mer KÄRLEK, så brukar folkvettet komma av sig själv! Ingen mindre än Astrid Lindgren yttrade dem kloka orden!



Inga kommentarer: