2015-01-28

Älskade familj!

Jag börjar känna mig förkyld, lite ont i halsen på morgonen, lite snorig, och lite huvudvärk! Eller ja huvudvärken kan bero på den lite lagom dämpade paniken!

Jag har INTE kommit så långt som jag hade tänkt med packning, jag har hela barnens rum, mina böcker, skafferi, badrum och halva vardagsrummet kvar!
Och den enda tid jag har är 3 1/2 timme imorgon och ikväll!

Idag har jag dessutom varit en urusel mamma. Jag har varit i ett halvt paniktillstånd större delen av eftermiddagen och kvällen! Så barnen har fått äta rester från frysen idag, typ glass direkt ur paketen! Och dessutom resterna från helgens snacks! Usch och fy på mig! Dom har dessutom fått spela tv-spel i ca 2 timmar! Allt för att jag skulle få lugn och ro och kunna packa lite grann! Och hör och häpna så slogs dom inte förrän jag stängde av spelet!!

Sådana här kvällar går telefonen varm till min fina familj! Underbara, älskade fantastiska familj! Vad skulle jag göra utan er? Era lugnande röster, välbekanta och älskade röster! Ni hjälper mig så mycket mer än vad ni anar!
Jag vet att ni alltid är bara ett samtal bort, när jag bara behöver höra någon säga att allt blir bra och att vi löser det tillsammans!
VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN ER?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: