2011-07-11

Tråkiga Måndag!

Idag är en sådan där riktigt tråkig måndag, vädret är så fruktansvärt tråkigt!
Så det har bara blivit lite kladdkakebak, lite filmmys och nu är Filip och Jimmy på lekplatsen,
då passar jag på att blogga lite.
Jag har i och för sig varit lite duktig och fixat med tvätten och städat köket.

Lillebror har nog lite problem med magen, har varit lite gnällig idag, men annars bara sover han, eller njä det gör han förvisso inte, han är så fruktansvärt vaken och "med" när han väl är vaken.

Igår blev det en riktigt mysig kväll, vi hade planerat att Filip skulle somna i vagnen så att vi kunde gå en runda tillsammans på kvällen. Och rätt som det var dök Daniel och Sofi upp, som hade ungefär samma tanke som vi, hålla Melissa vaken! Så det blev sen att alla tre barnen somnade i sina vagnar och vi gick ner och åt glass och snackade en massa skit. När vi sen satt och åt glass så berättade en vänlig dam för oss att man numera får böter om man skräpar ner! 800 spänn i böter för nedskräpning. Helt sanslöst! Vi visste inte vad vi skulle garva mest åt, själva informationen eller det faktum att tanten lade sig i vårt samtal från ingenstans!

Sen promenerade vi hem till Daniel och Sofi för att spela Plump och dricka lite gott! För min del blev det en drink med Passóa och apelsinjuice! Smaskens! Och MÅNGA asgarv!
Skönt att bara sitta ner och snacka, slappna av och inte behöva tänka så mycket, det är riktiga vänner det!

Läste också på aftonbladet om en 7-åring som blivit dödad av en kniv, och att man misstänkte hans pappa, helt fruktansvärt. Dem hade citerat pappans bror som var helt förtvivlad och sa att en 7-åring ska inte behöva dö, inte av en kniv!
Helt rätt, sjukdomar och olycksfall är svåra att förhindra och förstå, men att med berått mod döda ett barn, eller en annan människa för den delen är helt obegripligt för mig!








Inga kommentarer: